B. Estadística de productes, 2001 |
|
|
|
B.4.
Resultats detallats: Comunitat Valenciana |
|
|
Sector
6. Molineria. Productes de forn i pastisseria |
|
|
|
|
|
|
Codi |
Descripció |
Unitat |
Quantitat |
Valor (milers
d'euros) |
|
TOTAL SECTOR |
|
|
610.357 |
1561 |
Productes de molineria |
|
|
|
156110 |
Arròs espefollat (*) |
|
|
|
156121 |
Farina de blat o farina mesclada |
tones |
100.255 |
27.472 |
15612100 |
Farina de blat |
tones |
100.255 |
27.472 |
156122 |
Altres farines de cereal ncap (*) |
|
|
|
156123 |
Farines i sèmoles vegetals (*) |
|
|
|
156131 |
Semolina, sèmola i grànuls de blat
(*) |
|
|
|
156132 |
Semolina, sèmola i grànuls de cereal
ncap (*) |
|
|
|
156133 |
Cereals de desdejuni i altres
productes de gra de cereal |
|
|
26.160 |
15613353 |
Altres aliments preparats obtinguts per inflament o torrada de cereals |
kg |
3.088.013 |
12.336 |
156140 |
Arròs semiblanquejat o blanquejat i
arròs partit |
tones |
180.916 |
102.626 |
15614030 |
Arròs semiblanquejat o blanquejat, fins i tot polit o setinat |
tones |
154.020 |
94.260 |
15614050 |
Arròs partit |
tones |
26.896 |
8.366 |
156150 |
Segó, segonet i altres residuals de
l’elaboració de cereals |
kg |
43.053.800 |
6.803 |
15615030 |
Segons, segonets i altres productes residuals de l’arròs |
kg |
18.882.990 |
2.582 |
15615050 |
Segons, segonets i altres productes residuals del blat |
kg |
24.170.810 |
4.221 |
1562 |
Midons i productes amilacis |
|
|
|
156210 |
Oli de dacsa i les seues fraccions,
sense modificar químicament (*) |
|
|
|
156221 |
Glucosa i xarop de glucosa; fructosa
i xarop de fructosa; sucre invertit; sucres |
|
|
|
|
i xarops de sucre ncap; mel
artificial; caramel (*) |
|
|
|
156222 |
Midó; fècules; inulina; gluten de
blat; dextrines i altres fècules modificades (*) |
|
|
|
156230 |
Residuals de la fabricació de midó i
residuals similars (*) |
|
|
|
1581 |
Pa i productes de forn i pastisseria
frescs |
|
|
|
158111 |
Pa fresc |
tones |
71.838 |
59.811 |
15811100 |
Pa fresc, sense afegir mel, ous, formatge ni fruites |
tones |
71.838 |
59.811 |
158111001 |
Pa fresc, sense afegir mel, ous, formatge ni fruites, llevat de motle |
tones |
70.978 |
58.419 |
158111002 |
Pa fresc, sense afegir mel, ous, formatge ni fruites, de motle |
tones |
860 |
1.392 |
158112 |
Pastissos i productes de pastisseria
frescs |
tones |
112.038 |
185.911 |
15811200 |
Altres galetes o pastes, amb additius edulcorants |
tones |
112.038 |
185.911 |
1582 |
Galetes i productes de forn i
pastisseria de llarga duració |
|
|
|
158211 |
Pa torrat i productes torrats
similars |
tones |
7.611 |
15.731 |
15821150 |
Pa torrat i productes torrats similars |
tones |
7.611 |
15.731 |
158211501 |
Pa torrat, a la brassa o semblants |
tones |
6.569 |
12.512 |
158211502 |
Bastons |
tones |
1.019 |
3.187 |
158211503 |
Pa ratllat |
tones |
23 |
33 |
158212 |
Pa de gingebre i productes similars;
galetes i bescuits dolços; pans d’àngel i neules |
tones |
21.210 |
43.003 |
15821230 |
Pa de gingebre i productes similars |
tones |
169 |
495 |
15821259 |
Galetes de relleu i neules > 10% d'aigua, dolços, sense cacau |
tones |
2.502 |
5.334 |
158213 |
Altres tipus de pa i altres productes
de forn |
kg |
2.061.116 |
6.068 |
15821390 |
Altres galetes o pastes |
kg |
1.034.477 |
2.615 |
|
|
|
(*)
Dada no publicable per secret estadístic |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|