B. Estadística de productes, 2002 |
|
|
|
B.4.
Resultats detallats: Comunitat Valenciana |
|
|
Sector
6. Molineria. Productes de forn i pastisseria |
|
|
|
|
|
|
Codi |
Descripció |
Unitat |
Quantitat |
Valor (milers
d'euros) |
|
TOTAL SECTOR |
|
|
674.215 |
1561 |
Productes de molineria |
|
|
|
156110 |
Arròs espefollat (*) |
|
|
|
156121 |
Farina de blat o farina mesclada |
tones |
99.383 |
28.212 |
15612100 |
Farina de blat |
tones |
99.383 |
28.212 |
156122 |
Altres farines de cereal ncap (*) |
|
|
|
156123 |
Farines i sèmoles vegetals (*) |
|
|
|
156132 |
Semolina, sèmola i grànuls de cereal
ncap (*) |
|
|
|
156133 |
Cereals de desdejuni i altres
productes de gra de cereal |
|
|
28.215 |
15613353 |
Altres aliments preparats obtinguts per inflament o torrada de cereals |
kg |
5.874.350 |
14.235 |
156140 |
Arròs semiblanquejat o blanquejat i
arròs partit |
tones |
205.158 |
100.654 |
15614030 |
Arròs semiblanquejat o blanquejat, fins i tot polit o setinat |
tones |
174.812 |
91.177 |
15614050 |
Arròs partit |
tones |
30.346 |
9.477 |
156150 |
Segó, segonet i altres residus de
l’elaboració de cereals (*) |
|
|
|
15615030 |
Segons, segonets i altres productes residuals de l’arròs |
kg |
29.640.096 |
3.229 |
15615050 |
Segons, segonets i altres productes residuals del blat |
kg |
26.913.774 |
4.077 |
1562 |
Midons i productes amilacis |
|
|
|
156210 |
Oli de dacsa i les seues fraccions,
sense modificar químicament (*) |
|
|
|
156221 |
Glucosa i xarop de glucosa; fructosa
i xarop de fructosa; sucre invertit; sucres |
|
|
|
|
i xarops de sucre ncap; mel
artificial; caramel |
kg |
132.457.135 |
54.795 |
156222 |
Midó; fècules; inulina; gluten de
blat; dextrines i altres fècules modificades (*) |
|
|
|
156230 |
Residus de la fabricació de midó i
residuals similars (*) |
|
|
|
1581 |
Pa i productes de forn i pastisseria
frescs |
|
|
|
158111 |
Pa fresc |
tones |
85.775 |
79.773 |
15811100 |
Pa fresc, sense afegir mel, ous, formatge ni fruites |
tones |
85.775 |
79.773 |
158111001 |
Pa fresc, sense afegir mel, ous, formatge ni fruites, llevat de motle |
tones |
79.641 |
66.389 |
158111002 |
Pa fresc, sense afegir mel, ous, formatge ni fruites, de motle |
tones |
6.134 |
13.384 |
158112 |
Pastissos i productes de pastisseria
frescs |
tones |
91.683 |
193.946 |
15811200 |
Altres galetes o pastes, amb additius edulcorants |
tones |
91.683 |
193.946 |
1582 |
Galetes i productes de forn i
pastisseria de llarga duració |
|
|
|
158211 |
Pa torrat i productes torrats
similars (*) |
|
|
|
15821150 |
Pa torrat i productes torrats similars |
tones |
8.825 |
20.809 |
158211501 |
Pa torrat, a la brassa o semblants |
tones |
7.048 |
14.590 |
158211502 |
Bastons |
tones |
1.741 |
6.181 |
158211503 |
Pa ratllat |
tones |
36 |
37 |
158212 |
Pa de gingebre i productes similars;
galetes i bescuits dolços; pans d’àngel i neules |
tones |
29.405 |
57.551 |
15821230 |
Pa de gingebre i productes similars |
tones |
683 |
1.149 |
15821253 |
Galetes dolces; pastes, galetes de relieve i de neula amb cacau |
tones |
597 |
1.573 |
15821255 |
Galetes i pastes sense relleu, dolços, sense cacau |
tones |
25.430 |
50.059 |
15821259 |
Galetes de relleu i neules > 10% d'aigua, dolços, sense cacau |
tones |
2.695 |
4.770 |
158213 |
Altres tipus de pa i altres productes
de forn |
kg |
2.641.717 |
8.206 |
15821390 |
Altres galetes o pastes |
kg |
1.199.214 |
3.009 |
|
|
|
(*)
Dada no publicable per secret estadístic |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|