B. Estadística de productes, 2004 |
|
|
|
B.4.
Resultats detallats: Comunitat Valenciana |
|
|
Sector
6. Molineria. Productes de forn i pastisseria |
|
|
|
|
|
|
Codi |
Descripció |
Unitat |
Quantitat |
Valor (milers
d'euros) |
|
TOTAL SECTOR |
|
|
779.852 |
1561 |
Productes de molineria |
|
|
|
156110 |
Arròs espefollat (*) |
|
|
|
156121 |
Farina de blat o farina mesclada |
tones |
92.118 |
27.283 |
15612100 |
Farina de blat |
tones |
92.118 |
27.283 |
156122 |
Altres farines de cereal ncap (*) |
|
|
|
156123 |
Farines i sèmoles vegetals (*) |
|
|
|
156132 |
Semolina, sèmola i grànuls de cereal
ncap (*) |
|
|
|
156133 |
Cereals de desdejuni i altres
productes de gra de cereal |
|
|
45.989 |
15613353 |
Altres aliments preparats obtinguts per inflament o torrada de cereals |
kg |
10.142.021 |
30.552 |
156140 |
Arròs semiblanquejat o blanquejat i
arròs partit |
tones |
217.901 |
107.781 |
15614030 |
Arròs semiblanquejat o blanquejat, fins i tot polit o setinat |
tones |
197.483 |
101.570 |
15614050 |
Arròs partit |
tones |
20.418 |
6.212 |
156150 |
Segó, segonet i altres residus de
l’elaboració de cereals |
kg |
46.444.410 |
6.423 |
15615030 |
Segons, segonets i altres productes residuals de l’arròs |
kg |
15.808.850 |
2.086 |
15615050 |
Segons, segonets i altres productes residuals del blat |
kg |
30.635.560 |
4.337 |
1562 |
Midons i productes amilacis |
|
|
|
156210 |
Oli de dacsa i les seues fraccions,
sense modificar químicament (*) |
|
|
|
156221 |
Glucosa i xarop de glucosa; fructosa
i xarop de fructosa; sucre invertit; sucres |
|
|
|
|
i xarops de sucre ncap; mel
artificial; caramel |
kg |
132.862.704 |
60.226 |
156222 |
Midó; fècules; inulina; gluten de
blat; dextrines i altres fècules modificades (*) |
|
|
|
156230 |
Residus de la fabricació de midó i
residuals similars (*) |
|
|
|
1581 |
Pa i productes de forn i pastisseria
frescs |
|
|
|
158111 |
Pa fresc |
tones |
102.319 |
101.397 |
15811100 |
Pa fresc, sense afegir mel, ous, formatge ni fruites |
tones |
102.319 |
101.397 |
158111001 |
Pa fresc, sense afegir mel, ous, formatge ni fruites, llevat de motle |
tones |
98.093 |
96.456 |
158111002 |
Pa fresc, sense afegir mel, ous, formatge ni fruites, de motle |
tones |
4.226 |
4.941 |
158112 |
Pastissos i productes de pastisseria
frescs |
tones |
111.945 |
236.057 |
15811200 |
Altres galetes o pastes, amb additius edulcorants |
tones |
111.945 |
236.057 |
1582 |
Galetes i productes de forn i
pastisseria de llarga duració |
|
|
|
158211 |
Pa torrat i productes torrats
similars (*) |
|
|
|
15821150 |
Pa torrat i productes torrats similars |
tones |
10.286 |
21.737 |
158211501 |
Pa torrat, a la brassa o semblants |
tones |
6.945 |
13.558 |
158211502 |
Bastons |
tones |
3.317 |
8.131 |
158211503 |
Pa ratllat |
tones |
24 |
48 |
158212 |
Pa de gingebre i productes similars;
galetes i bescuits dolços; pans d’àngel i |
|
|
|
|
neules (*) |
|
|
|
15821253 |
Galetes dolces; pastes, galetes de relieve i de neula amb cacau |
tones |
448 |
1.615 |
15821255 |
Galetes i pastes sense relleu, dolços, sense cacau |
tones |
14.823 |
28.497 |
15821259 |
Galetes de relleu i neules > 10% d'aigua, dolços, sense cacau |
tones |
1.858 |
5.494 |
158213 |
Altres tipus de pa i altres productes
de forn |
kg |
11.592.507 |
26.224 |
15821350 |
Productes extrudits o expandits, salats o aromatitzats |
kg |
567.194 |
2.275 |
15821390 |
Altres galetes o pastes |
kg |
9.863.083 |
18.543 |
|
|
|
|
(*)
Dada no publicable per secret estadístic |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|