4. Resultats detallats |
|
|
|
Sector 6.
Molineria, forn i pastes alimentàries |
|
|
|
|
|
|
|
|
Codi |
Descripció |
Unitat |
Quantitat |
Valor
(milers d'euros) |
|
TOTAL SECTOR |
|
|
1.142.654 |
1061 |
Fabricació de productes de
molineria |
|
|
|
106111 |
Arròs espefollat |
tones |
451 |
316 |
10611100 |
Arròs espefollat |
tones |
451 |
316 |
106112 |
Arròs semimòlt, mòlt o partit |
tones |
223.377 |
170.307 |
10611230 |
Arròs semiblanquejat o blanquejat, fins i tot polit o setinat |
tones |
192.615 |
159.137 |
10611250 |
Arròs partit |
tones |
30.762 |
11.170 |
106121 |
Farina de blat |
tones |
138.342 |
48.407 |
10612100 |
Farina de blat |
tones |
138.342 |
48.407 |
106122 |
Farina d'altres cereals (*) |
|
|
|
106123 |
Farines i sèmoles vegetals (*) |
|
|
|
106132 |
Semolina, sèmola i grànuls de
cereals ncap (*) |
|
|
|
106133 |
Cereals per al desdejuni i
altres productes de gra |
|
|
25.558 |
10613353 |
Altres aliments preparats obtinguts per inflament o torrada de cereals |
kg |
5.732.764 |
10.885 |
106140 |
Segó, segonets i altres residus
de l'elaboració de cereals |
kg |
64.072.074 |
11.503 |
10614030 |
Segons, segonets i altres productes residuals de l’arròs |
kg |
35.025.497 |
5.889 |
10614050 |
Segons, segonets i altres productes residuals del blat |
kg |
29.046.577 |
5.614 |
1062 |
Midó i productes amilacis |
|
|
|
106211 |
Fècules; inulina; gluten de
blat; dextrines i altres fècules modificades (*) |
|
|
|
106213 |
Glucosa i xarop de glucosa;
fructosa i xarop de fructosa; sucre invertit; sucres |
|
|
|
|
i xarops de sucre ncap (*) |
|
|
|
106214 |
Oli de dacsa (*) |
|
|
|
106220 |
Residus de la indústria del midó
i residus semblants (*) |
|
|
|
1071 |
Fabricació de pa i de productes
frescos de forn i pastisseria |
|
|
|
107111 |
Pa fresc |
tones |
150.641 |
170.649 |
10711100 |
Pa fresc, sense afegir mel, ous, formatge ni fruites |
tones |
150.641 |
170.649 |
107111001 |
Pa fresc, sense afegir mel, ous, formatge
ni fruites, llevat de motle |
tones |
148.287 |
167.176 |
107111002 |
Pa fresc, sense afegir mel, ous, formatge
ni fruites, de motle |
tones |
2.354 |
3.474 |
107112 |
Productes frescos de forn i
pastesseria |
tones |
145.615 |
330.311 |
10711200 |
Altres galetes o pastes, amb additius edulcorants |
tones |
145.615 |
330.311 |
1072 |
Fabricació de galetes i
productes de forn i pastisseria de llarga duració |
|
|
|
107211 |
Pa cruixent «Knäckebrot»,
bescuits, pa torrat i productes torrats semblants (*) |
|
|
|
10721150 |
Pa torrat i productes torrats similars |
tones |
58.285 |
149.561 |
107211501 |
Pa torrat, a la brassa o semblants |
tones |
55.061 |
134.910 |
107211502 |
Bastons |
tones |
3.208 |
14.596 |
107211503 |
Pa ratllat |
tones |
16 |
54 |
107212 |
Pa de gingebre i productes
semblants; galetes dolces; gofres i hòsties (*) |
|
|
|
10721230 |
Pa de gingebre i productes similars |
tones |
16 |
79 |
10721253 |
Galetes dolces; pastes, galletes de relieve i de neula amb cacau |
tones |
435 |
2.666 |
10721255 |
Galetes i pastes sense relleu, dolços, sense cacau |
tones |
2.304 |
6.218 |
10721259 |
Galetes de relleu i de neula sense cacau |
tones |
1.295 |
6.028 |
107219 |
Altres productes de forn i
pastisseria secs o de llarga duració |
kg |
9.256.386 |
25.790 |
10721950 |
Productes extrudits o expandits, salats o aromatitzats |
kg |
6.106.331 |
16.287 |
10721990 |
Altres galetes o pastes |
kg |
2.514.504 |
6.262 |
|
|
|
|
|
(*) Dada no
publicable per secret estadístic |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|