Codi | Descripció | Unitat | Quantitat | Valor (milers euros) |
---|---|---|---|---|
TOTAL SECTOR | 1.563.509 | |||
1011 | Processament i conservació de carn | |||
101111 | Carn de boví, fresca o refrigerada | tones | 52.597 | 289.832 |
10111140 | Carn de boví, fresca o refrigerada, en canals, mitges canals o quarters | tones | 9.594 | 10.841 |
10111190 | Carn de boví, fresca o refrigerada, especejada | tones | 43.003 | 278.992 |
101112 | Carn de porcí, fresca o refrigerada | tones | 157.557 | 203.609 |
10111230 | Canals i mitges canals de porcí, fresques o refrigerades | tones | 79.971 | 12.056 |
10111250 | Pernils, espatlles, i els seus trossos sense desossar, de porcí, frescs o refrigerats | tones | 45.952 | 67.188 |
10111290 | Altres peces de porcí, fresques o refrigerades | tones | 31.634 | 124.365 |
101113 | Carn de bestiar oví, fresca o refrigerada | tones | 10.619 | 47.010 |
10111300 | Carn de bestiar oví, fresca o refrigerada | tones | 10.619 | 47.010 |
101114 | Carn de caprí, fresca o refrigerada | tones | 380 | 1.307 |
10111400 | Carn de caprí fresca o refrigerada | tones | 380 | 1.307 |
101115 | Carn de cavall o altres equins, fresca o refrigerada | tones | 976 | 207 |
10111500 | Carn d'equí, fresca o refrigerada | tones | 976 | 207 |
101120 | Despulles comestibles de boví, porcí, oví, caprí, cavalls i altres equins, frescos o refrigerats | tones | 33.881 | 22.913 |
10112000 | Despulles comestibles, frescos o refrigerats de boví, porcí, oví, caprí i equí | tones | 33.881 | 22.913 |
101131 | Carn de boví, congelada | tones | 2.878 | 12.340 |
10113100 | Carn de boví, congelada, amb os o sense os | tones | 2.878 | 12.340 |
101132 | Carn de porcí, congelada | tones | 7.194 | 23.902 |
10113290 | Altres peces de porcí, congelades | tones | 7.104 | 23.161 |
101133 | Carn de bestiar oví, congelada | tones | 1.090 | 5.453 |
10113300 | Carn de bestiar oví, congelada | tones | 1.090 | 5.453 |
101134 | Carn de caprí, congelada (*) | |||
101139 | Altres carns i despulles comestibles, fresques, refrigerades o congelades (*) | |||
10113930 | Altres carns i despulles comestibles de conill, caça i altres animals (guatlles, perdius, etc.) | tones | 2.950 | 12.857 |
101141 | Llana en brut (no procedent d'esquilada), sense cardar ni pentinar (*) | |||
101142 | Cuirs i pells de boví o equí: sencers (*) | |||
101144 | Cuirs i pells d’oví en brut | unitats | 113.906 | 743 |
10114400 | Pells d’oví | unitats | 113.906 | 743 |
101145 | Cuirs i pells de cabra o cabritilla en brut (*) | |||
101150 | Greixos de boví, oví, caprí o porcí (*) | |||
10115040 | Cansalada sense parts magres (frescs, refrigerats, congelats, salades en salmorra) | kg | 605.931 | 382 |
10115060 | Mantega i altres greixos de porc fundits | kg | 9.265.485 | 5.754 |
101160 | Despulles en brut no comestibles | kg | 11.911.991 | 8.425 |
10116030 | Budells, bufetes i estómacs d’animals (llevat dels de peix) sencers o en trossos | kg | 2.949.682 | 7.577 |
10116090 | Altres despulles, no aptes per al consum humà | kg | 8.962.309 | 848 |
1012 | Processament i conservació de volateria | |||
101210 | Carn d'aus de corral fresca o refrigerada (*) | |||
10121010 | Pollastres sencers, frescs o refrigerats | tones | 118.358 | 137.969 |
10121020 | Galls dindis sencers, frescs o refrigerats | tones | 1.578 | 2.948 |
10121050 | Peces de pollastre, fresques o refrigerades | tones | 67.993 | 146.467 |
10121060 | Peces de gall dindi, fresques o refrigerades | tones | 716 | 2.065 |
101220 | Carn d'aus de corral congelada | tones | 7.903 | 10.040 |
10122053 | Peces de pollastre congelades | tones | 3.629 | 5.609 |
101240 | Despulles comestibles d'aus de corral | kg | 25.900.218 | 5.503 |
10124000 | Despulles comestibles d'aus de corral | kg | 25.900.218 | 5.503 |
1013 | Elaboració de productes carnis i de volateria | |||
101311 | Carn de porcí tallada, salada, seca o fumada (cansalada i pernil) | tones | 7.847 | 43.101 |
10131120 | Pernils sencers, espatlles i els seus trossos sense desossar, de porcí, curats, en salmorra o fumats | tones | 3.231 | 16.122 |
10131150 | Cansalada i les seues parts, de porcí, curades, en salmorra o fumades | tones | 2.430 | 14.513 |
10131180 | Altres peces de porcí, curades, en salmorra o fumades | tones | 2.186 | 12.466 |
101313 | Carn i despulles de carn salats, en salmorra, secs o fumats (exc. de porcí i boví); farina i pols comestibles, de carn o de despulles (*) | |||
101314 | Embotits i productes semblants de carn, de despulles o de sang (*) | |||
10131460 | Embotits i productes semblants (exc. embotits de fetge), crus, cuits, fumats, en budells o enllandats, exc. curats en saladura o fumats i en plats preparats | tones | 48.330 | 162.687 |
101315 | Un altre tipus de carn, despulles o sang elaborats i en conserva, exc. els plats preparats de carn i despulles | 353.501 | ||
10131525 | Altres derivats de carn de titot, exc. curats en saladura o fumats i en plats preparats | kg | 5.434.450 | 19.682 |
10131535 | Altres derivats de carn d'altres aus, exc. curats en saladura o fumats i en plats preparats | kg | 12.479.890 | 44.408 |
10131545 | Altres derivats de porcí: pernils i peces de pernil (cuit, curat sense os) | tones | 3.341 | 24.035 |
10131555 | Altres derivats de porcí: espatles i peces d'espatla (cuit, curat sense os) | tones | 6.519 | 31.234 |
10131565 | Derivats de porcí (exc. pernil i espatla cuita): <40% de carn o despulles inc. cansalada i greix, exc. curats en saladura o fumats i en plats preparats | kg | 2.995.143 | 2.713 |
10131575 | Altres de porcí ncap, inc. les mescles, diferents de productes alimentaris amb > o = 40% en pes de carn, despulles, inc. cansalada i greixos, exc. curats en saladura | kg | 30.346.965 | 124.340 |
10131585 | Derivats de carn de boví, exc. curats en saladura o fumats i en plats preparats | kg | 23.000.141 | 103.153 |
101316 | Farines, peces i pilots de carn o despulles no aptes per al consum humà; llardons (*) | |||
101391 | Cocció i altres servicis de preparació per a la producció d’articles carnis | 8.318 | ||
10139100 | Cocció i altres servicis de preparació per a la producció d’articles carnis | 8.318 |