Destacamos

Rectificacions

Rectificacions

El registre de rectificacions és la llista de les modificacions imprevistes sobre resultats estadístics que s'han publicat en la web. Es tracta d'un servei de l'IVE que pretén facilitar als usuaris la consulta de les rectificacions.

L'IVE produeix i difon milers de dades estadístiques cada any, amb la voluntat que siga una informació de qualitat, rigorosa i fiable. No obstant això, com en totes les activitats humanes, és inevitable que ocasionalment hi haja modificacions imprevistes de les dades. En aquest cas, el compromís de la institució és rectificar-los i comunicar els canvis als usuaris al més prompte possible, per mitjà d'aquest registre de rectificacions.

Tabla rectificaciones
Operació afectada Tema Data publicació Data rectificació
Estimació del consum d'energia elèctrica Indústria, energia, mineria i construcció 15/09/2023 10/10/2023

S'han corregit les dades corresponents a juny de 2023 a causa d'un error material.

Enllaços amb la informació rectificada

Estadística de Moviments Turístics en Frontera (FRONTUR). Resultats per a la Comunitat Valenciana Serveis 04/08/2023 07/08/2023

S'han corregit les dades de les províncies d'Alacant, Castelló i València i de les ciutats de Benidorm i València corresponents al 2n trimestre de 2023, a causa d'un error material.

Enllaços amb la informació rectificada

Índex de cost laboral Treball 16/06/2023 19/06/2023

 Les dades de l'Índex de cost laboral corresponents al primer trimestre de 2023 s'han tornat a publicar a causa d'un error material. 

Enllaços amb la informació rectificada